Знак за одобрение от AGR

AGR certified

Германската асоциация за по-здрави гърбове, Aktion Gesunder Rücken (AGR), дава своя знак за одобрение на BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size, BeSafe iZi Turn B i-Size и BeSafe iZi Twist B i-Size.

BeSafe непрекъснато работи върху създаването на възможно най-безопасните детски столчета за кола. Столчетата за кола от BeSafe също трябва да осигурят на вашето дете подходяща опора за гърба, независимо колко дълго е пътуването. За нас като производители е от съществено значение, детето ви да се чувства обгрижено във всички аспекти на безопасността, всеки път, когато използвате нашите детски седалки.
Изключително сме горди, че AGR даде техния знак си за одобрение на нашите столчета за кола

Когато казваме, че BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size и BeSafe iZi Turn B i-Size са отлични продукти, които осигуряват възможно най-добрата опора за гърба на вашето дете, това е с подкрепата на експерти от областта.
Знакът за одобрение на AGR се дава изключително на продукти, които са преминали през обширни тестове и проверка от независима комисия, състояща се от медицински експерти от различни области. Знакът за одобрение на AGR е независимо доказателство, че продуктът е щадящ към гръбнака и способства за правилното му развитие.

AGR Комисията оцени особено високо следните ключови характеристики в столчетата за кола:

  • Newborn Hugger™: Осигурява странична стабилност и повдига гърба на детето, за да даде 10° повече наклон. (и трите стола)
  • Лесно регулиране на височината на облегалката за глава. (и трите стола)
  • Добре проектирана и подплатена седалка с меки материи. (и трите стола)
  • Universal Level Technology™: позволява ъгъл от 45° във всяко превозно средство, независимо от наклона на автомобилната седалка на колата. (iZi Turn B i- Size и iZi Twist B i-Size)
  • Функция за въртене: Щадяща гърба на родителя, като дава възможност за здравословен ъгъл на гърба при поставяне на детето в столчето и затягане на колана. (iZi Turn B i- Size и iZi Twist B i-Size)
  • Лесно за поставяне/демонтаж на BeSafe iZi Modular ISOfix Base: Щадящо за гърба на родителя, позволявайки му да вкара бебешкото столче в колата с лекота, удобно да постави/извади детето и да го закопчае. (BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size)
  • Съвместимост със системата за пътуване: Подходящо за гърба на родителите, което им позволява лесно да щракнат седалката върху количката. (BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size)
  • Ergo-Move Shoulder Pads™: Дават на детето повече свобода на движение на ръцете. Разработено въз основа на поучения от AGR. (и трите стола)

Вашият коментар