1-во място и най-висок резултат за безопасност за нашето детско столче за кола!

BeSafe iZi Go Modular X2 winner

BeSafe iZi Go Modular X2 в комбинация с Isofix база Modular сподели 1-вото място за детски седалки в есенния тест на 2023г.

Ние сме много горди да споделим вълнуващата новина, че нашата детска седалка BeSafe iZi Go Modular X2 i-Size в комбинация с BeSafe iZi Modular ISOfix база спечели престижната титла „Победител в теста“ в категорията Столче за бебета в есенното издание на теста на ADAC през 2023 г.

С впечатляващия общ резултат от 1,7 е ясно, че BeSafe iZi Go Modular X2 в комбинация с BeSafe iZi Modular ISOfix се откроява като един от най-безопасните и надеждни избори сред всички детски столчета за кола, налични в момента на пазара.

BeSafe iZi Go Modular X2 е бебешко столче за кола победител в ADAC!

Резултат от теста в детайли

Безопасността е наш основен приоритет и най-близко до сърцата ни. Ние сме невероятно горди да видим, че нашата седалка постига възможно най-високата оценка за безопасност, която е „много добра“. Представи добре и в останалите категории (обслужване и ергономичност), като спечели „добър“ резултат.

С комбинацията от Isofx базата Modular и столчето за кола за новородени деца с BeSafe iZi Go Modular X2 можете да сте сигурни, че осигурявате най-високо ниво на безопасност и защита по време на всички пътувания за вашите близки.
Германската автомобилна асоциация ADAC посочва в своето резюме, че BeSafe iZi Go Modular X2 е „Много безопасно бебешко столче с Isofix основа, на която столчето се монтира лесно и стабилно.  „

* Разгледайте пълния тест ТУК

Потребителският тест на ADAC се състои от 3 основни категории, в които се тестват столчетата за кола: безопасност, включваща 50% от общия резултат, обслужване (40%) и ергономичност (10%).

BeSafe iZi Go Modular X2 and Isofix Base Modular

Защо потребителите обичат BeSafe iZi Go Modular X2

Знак за одобрение от AGR

Нашият BeSafe Go Modular X2 i-Size е класифициран като удобен за гърба продукт от независимите експерти от Aktion Gesunder Rücken (AGR). Прочетете повече за знака за одобрение и какво означава той.

The Newborn Hugger™

мека подложка за новородено е така позиционирана, че да осигурява стабилност, подкрепа и оптимален ъгъл на наклон за новороденото бебче

Dynamic Force Absorber™

Съвременна технология, приложена в страниците в областта на подглавника. Тя осигурява оптимална защита за най-уязвимите части от тялото на новороденото бебче – главата и врата. Подглавникът е изработен от специални материали и е конструиран от разлини гъвкави зони, които оптимално абсорбират постъпилата енергия при страничен удар, чрез огъване във вътрешната зона, докато остава по-твърда във външните области.

Съвместим с различни марки детски колички, като система за пътуване

Посредством адаптери, BeSafe Go Modular X2 i-Size лесно може да бъде монтиран на повечето водещи марки детски колички.

Ниско падащ сенник

За защита от вятър и слънце с UPF 50+

Magnetic Belt Assistants™

Система от магнити, които задържат коланитет встрани при поставяне и изваждане на новороденото в/от столчето за кола

Прочетете повече за BeSafe iZi Go Modular X2 i-Size

Вашият коментар