Peak Mesh – комфортен, като летен бриз

BeSafe Peak Mesh 3D текстил

До 8 пъти по-висок въздушен поток с новата мрежеста тъкан BeSafe 3D Mesh.

Peak Mesh е нов текстил с 3D въздухо-пропусклива структура за още по-удобни пътувания.

Безопасността и комфорта са в ДНК на BeSafe. Ние смятаме, че нито едно дете не трябва да се чувства неудобно в столчето за кола, без значение дали е за кратко или дълго пътуване.

През по-топлите дни всички ние можем да се чувстваме малко неудобно, както и по време на дълги пътувания с кола или докато прекарваме активно време на открито с деца. Затова няма да се изненадаме, ако малко ревнувате от това, което Peak Mesh предлага на детето ви при избрани столчета за кола BeSafe и ергономична раница Haven.

Тъканта BeSafe Mesh има 3D структура и слоеве, които позволяват на въздуха да циркулира между тях . По този начин, докато въздухът тече между слоевете, топлината и влажността се намаляват, което прави пътуването по-приятно и комфортно.

Когато пътувате при по-топъл климат, през пролетта и лятото ви се иска да в автомобила да е хладно и комфортно, да сте далече от жегата и потта.

Но дори в автомобили с добър климатроник/климатик, децата са склонни да се изпотяват повече в детското столче за кола, за това ние родителите търсим дишащи материали с увеличен въздушен поток.

BeSаfe 3D Peak Mesh при столчетата за кола:      

BeSafe Peak Mesh 3D текстил

По същия начин, когато сте активни при по-топли температури, докато носите бебето си, бихте предпочели носилка или ергономична раница с отворена структура, която помага да отведете топлина и влагата далеч от бебето.

BeSаfe 3D Peak Mesh при ергономична раница Haven:

BeSafe Peak Mesh 3D текстил

С BeSafe 3D Mesh летните приключения никога не са били по-приятни!

Тази материя се предлага в цвят „Peak“, средно сив цветен тон, който също има своята функция: намалява абсорбцията на топлина и има първокласно покритие.

BeSafe 3D Peak Mesh е наличен при следните модели:

Столчета за кола за новородени

Столчета за кола за малки деца 

Столчета за кола за по-големи деца

Ергономични раници

* 3D мрежестата тъкан, използвана на столчетата за кола BeSafe, осигурява до 8 пъти по-висока въздухопропускливост в сравнение с конвенционалната тъкан с PU пяна.

BeSafe Peak Mesh 3D текстил

Вашият коментар