Запознайте се с новата модулна система BeSafe Beyond

столче BeSafе Beyond

Вашите отзиви и нужди бяха нашето вдъхновение при разработването на BeSafe Beyond. Специалната и целенасочена работа в продължение на четири години доведе до решение, което съчетава революционна иновация с безопасност, комфорт и гъвкавост. Присъединете се към нас в пътуването към най-добрите изживявания на бъдещето с най-безопасните продукти на пазара. Системата най-накрая е тук. Запознайте се с BeSafe Beyond. 

модулна система BeSafe Beyond

Приспособим и удобен за ползване 

Besafe Go Beyond

BeSafe Beyond осигурява всичко необходимо за вашето новородено от раждането до шестгодишна възраст. 
С BeSafe Beyond имате нужда само от една система, която следва развитието на вашето дете, от бебе до шестгодишна възраст. Системата се състои от ISO-fix база със система за нивелация, която осигурява винаги оптимална позиция, без значение от наклона на автомобилната седалка и която лесно се закрепва в колата, бебешко столче за първата година и след това детско столче за кола, което може да се използва до шест години. Разбира се, с ротация на 360°, за безпроблемно и удобно ползване. В BeSafe полагаме много усилия, за да запазим колкото може повече деца, обезопасени обратно на движението възможно най-дълго, защото знаем, че това може да спаси животи.

BeSafe Beyond съчетава най-добрите опции, като гарантира, че пътуването винаги е приятно и безопасно, отговаряйки на всички ваши нужди. С нашата система с ротация е възможно детето да пътува обратно на движението за по-дълго време, наслаждавайки се на всички предимства, които предлага нашата уникална модулна системата BeSafe Beyond.
 
От 2024 г. вече не е необходимо да избирате между различни столчета за кола. Покрийте всичките нужди на вашето дете с една система: BeSafe Beyond.  

столче за кола BeSafe Beyond

Безопасно спане

столче за кола за новородено BeSafe Go Beyond

Малки мечтатели с големи спящи сърца – бебетата често спят, дори по време на пътуване с кола. Загрижени ли сте дали е безопасно за вашето бебе да лежи в колата, докато шофирате? Няма нужда да се притеснявате – помислили сме за това, разбира се. Най-новата ни иновация, Active Lay Flat TM, гарантира, че вашето бебе пътува безопасно, дори в легнало положение. Ако се случи злополука, столчето автоматично ще се премести в седнало положение, осигурявайки правилния ъгъл, необходим за обезопасяване на бебето. 


Пространство за растеж

С нашата иновативна модулна система състояща се от ISO-fix база, бебешко столче и детско столче за кола, вашето дете може да вози безопасно и удобно от новородено до приблизително 6 годишна възраст.
Модулната система BeSafe Beyound се очаква на българския пазар през в края на първата половина на 2024 година.
Редовно ще актуализираме тази страница до стартирането на продажбите на българския пазар, така че следете публикациите ни и ни последвайте във фейсбук и инстаграм. 

Устойчиви материали

При разработването и производството на модулната система BeSafe Beyond сме заложили на устойчиви материали. Което удължава средната продължителност на ползване от 7 години на 15 години. 
Освен това, BeSafe Beyond има модулна структура, така че смяната на части или демонтирането на стола (с оглед рециклиране) може да се извърши много лесно.
Официално становище относно теста на ADAC за колани за бременност

През ноември 2023 г. ADAC публикува тест на различни колани за бременни и заключи, че [...]

ОЩЕ
Запознайте се с новата модулна система BeSafe Beyond

Вашите отзиви и нужди бяха нашето вдъхновение при разработването на BeSafe Beyond. Специалната и целенасочена работа [...]

ОЩЕ

Вашият коментар