Посрещнете нашето умно столче за кола!

столче з акола BeSafe iZiTurn M i-Size Anti-abandon 2

Запознайте се с нашето интелигентно детско столче за кола, което ще изведе безопасността на вашето дете на следващото ниво!

Когато децата са част от живота ни, всички знаем, че има моменти в които настъпва малък хаос, а понякога дори и не толкова малък 😊

Не винаги успяваме да сме в крак с всички неща около нас. След като разговаряхме със стотици родители, ние научихме, че има няколко неща, за които повечето от нас се тревожат, когато поставят децата си в детско столче за кола.

1. Тя се разкопчава, докато шофирам, без да получа никакво предупреждение!
2. Ами ако съм твърде уморен и го забравя в колата в горещ летен ден?

Е… Ами ако ви кажем, че имаме решение на тези притеснения? Защото имаме, и се нарича BeSafe iZi Turn M i-Size. Като допълнение към нашите популярни въртящи се на 360°  детски седалки, ние добавихме някои функции, които наистина издигат безопасността на столчетата за кола на следващото ниво.

изтегли от App Store
Изтегли от Google Play

столче з акола BeSafe iZiTurn M i-Size Anti-abandonАларма против разкопчаване – Представете си, че се прибирате у дома, отваряте вратата на колата, за да разкопчаете детето си, когато осъзнавате, че катарамата вече не е закопчана. Кога я отвори? Как не я забелязах? Някои от нас вече са преживели това и чувството не е добро. Ето защо сме щастливи да ви представим Holmbergs DigitalSafety™, който ще предотврати ситуации като тази. Катарамата на това столче за кола има вграден сензор за откопчаване/закопчаване. Това означава, че ако детето ви се разкопчае или дори само се опита, звуковия сигнал от столчето за кола ще ви информира за това, какво се случва на задната седалка.

Аларма против изоставяне столче з акола BeSafe iZiTurn M i-Size Anti-abandon 1Всички сме имали от онези нощи, след които сутрин се събуждаш с чувството, че изобщо не си спал. Животът като родител е живот, в който непрекъснато липсва сън. Представете си, че днес трябва да промените малко обичайното си ежедневие и се налага да заведете малкото си дете на детска градина. Обикновено сутрин карате директно на работа, докато съпругата ви води детето в детската градина. Но днес сте толкова уморен, че забравяте кой ден е днес, какво трябва да направи и всичко е тотален хаос. Вместо да карате до детската градина, карате направо до офиса, напълно забравили за детето на задната седалка. Ужасна мисъл, нали? Ами ако получите известие на телефона си веднага щом телефонът ви се отдалечи от столчето за кола? Цифровата система против изоставяне на нашето детско столче за кола BeSafe iZi Turn M i-Size би направила точно това. Ако катарамата е заключена, докато Вие и телефонът Ви се отдалечавате до седалката, ще получите първата от трите степени на аларма.

Столчето за кола  BeSafe iZi Turn M i-Size е подходящо за деца с ръст от 61 до 105 см и се предлага в три разцветки:

BeSafe iZi Turn M i-Size столче за кола Metallic Melange

BeSafe iZi Turn M i-Size столче за кола Peak Mesh

BeSafe iZi Turn M i-Size столче за кола Anthracite Mesh