Нашата хибридна ергономична раница BeSafe Newborn Haven

ергономична раница за новородено BeSafe Newborn Haven

Истинска хибридна раница за новородено с безкомпромисна ергономичност

Нашият опит в областта на безопасността, комфорта и ергономичността в мобилността с деца оживява. Сега с гордост представяме нашата втора ергономична носилка, специално създадена за новородени. BeSafe Newborn Haven е перфектната хибридна ергономична раница за новородени, която да използвате през първата година на вашето бебе. Тя е чудесно допълнение към нашата гама от ергономични раници.


BeSafe Newborn Haven хибридна ергономична раница 1

Защо е полезно да използвате носилка за новородено?

Новородените имат специфични нужди през първите си месеци. 

През този период те се развиват много и е важно да използвате носилка за новородено, която ги поддържа добре и безопасно.

Раницата за бебе създава  добра за връзката между  родителя и детето. Едно от най-важните неща за новороденото през първата му година е връзката между бебето и родителя и използването на ергономична раница за новородено е перфектното решение за това вашето бебе да е близо до вас. 

Благодарение на разтегливите материи и специалната кройка съобразена с размерите и формите и теглото на малкото бебе, хибридните раници за новородено комбинират от най-добрите качества на класическата ергономична раница и на слинг. 

Като родител можете да се чувствате сигурни, че вашето бебе е правилно поддържано, докато в същото време вие ​​се чувствате комфортно. При това можете да имате свободни ръце, за да вършите други неща, както и да пренасяте вашето малко дете през оживени площади, обществен транспорт, при пътуване в чужбина и други, без неудобствата на обемната и тежка детската количка.


Кои са качествата на хибридната раница за новородено BeSafe Newborn Haven, които я правят добър избор за бебе и родител?

Всички детайли са специално направени, за да задоволят всички специфичните нужди на новороденото и да успокоят най-малките ни, когато имат най-голяма нужда.

BeSafe Newborn Haven хибридна ергономична раница 2

С новородено не искате да правите компромис с ергономията, тъй като първата година е много важна година в развитието на бебето. С BeSafe Newborn Haven можете да сте сигурни, че вашето новородено получава оптималната подкрепа, която може да се регулира, докато бебето ви расте.

Разработихме тази хибридна ергономична раница със съдействието на експерти и активни семейства, за да осигурим най-удобното изживяване за вас и вашето бебе. Тази носилка за бебе е изработена от супер меки материали, усеща се като слинг и има много функции, които ви осигуряват приятно прекарване заедно.

Много родители могат да притесняват от идеята да бебеносят, като използват ергономична раница. С BeSafe Newborn Haven това вече не е проблем, тъй като тя е едновременно интуитивнa и леснa за използване.

Ние в BeSafe сме силно ангажирани, както с бъдещето на нашите деца. Затова направихме ергономичната ни хибридна раница за новородено от екологични и издръжливи материали, за да сме сигурни, че правим каквото можем, за да се грижим за планетата.

Вашият коментар